Филтер Hy-Protect

Ултрафилтерот Hy-Protect е третата фаза на филтер од концептот на четиристепениот филтер на нашиот систем за филтер за вода Kärcher WPC 120 UF.

 

SKU: 2.644-303.0 Категории: ,