Чистач за тераси PCL 4 *EU

18,290.00ден

Чистачот за тераси PCL 4 темелно и рамномерно ја отстранува нечистотијата од дрвени тераси благодарение на ротирачките четки и интегрираниот распрскувач на вода.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)