Микрофибер крпи за подна млазница EasyFix

Крпата може да се промени без контакт со нечистотијата: висококвалитетна микрофибер подна крпа. Благодарение на системот за спојување тие лесно и брзо се прикачуваат и отстрануваат од млазницата за под EasyFix.


Технички податоци
Тежина (кг) 0,1
Димензии (L × W × H) (мм) 345 x 112 x 18

 

SKU: 2.863-259.0 Категории: ,