Прочистувач на воздух AF 30

Прочистувачот на воздух AF 30 со технологија на ласерски сензор, автоматски режим, дисплеј, филтрација H13 и филтрација со активен јаглен ги отстранува патогените, ситната прашина, алергените и мирисите во простории со големина од 30 до 40 m².