Специјален додаток млазница за прозори

Алатката за чистење прозорци: темелно чисти стакло, прозорци или огледала користејќи машина за чистење со пареа. Ова ги прави Kärcher машините за чистење на пареа повеќе разноврсни и употребливи за темелно чистење прозорци и огледала.

SKU: 2.863-025.0 Категории: , ,