KM 70/20 C 2SB

Метларка на туркање управувана преку двете тркала, така што да чисти подеднакво добро, и налегнува  во левата и десната рака, а исто така нуди многу добри праволиниска контрола. Докажано отпорна на влага со универзални влакна на четката за сите површини. Руно филтер за ситен прав, робустна пластична рамка, главна ролер четка (лесно прилагодлива на површината) и две странични четки.

Технички карактеристики

  • Управување Рачно на туркање
  • Максимален учинок  3680 (m2/h)
  • Работна ширина без четка 480 (mm)
  • Работна ширина со 1 четка 700 (mm)
  • Работна ширина со 2 четка 960 (mm)
  • Капацитет на резервоар за ѓубре 42 / 20 (l)
  • Тежина 26  (kg)
  • Димензии   ( LхWхH ) 1300 x 765 x 1035 (mm)
  • Димензии спакувана 795 x400 x 935 (LхWхH)(mm)