K4 Power Control

23,600.00ден

Компресорски чистач со индикатор за притисок на пиштолот – за соодветен притисок на секоја површина. Идеален за повремено перење на средно ниво. Ефект на површина 30 m² / h. Нивото на притисок се прилагодува на млазницата и може да се контролира со LED индикатор – за максимална проверка. Промената од висок притисок до работа со детергентот се врши без замена на млазницата. Благодарение на прилагодливиот телескопски држач, уредот се движи до соодветна работна висина и компактно се складира. Со лесно достапен Plug ‘n’ Clean систем, можете да го замените средството за перење со едно движење на рацете и на прв поглед да го видите нивото на полнење на шишето. Покрај тоа, компресорот за чистење е со спуштен центар на гравитација и наклон за поголема стабилност, како и со практично водство на цревото. Наклонот исто така може да се користи како втора рачка за пренос, што го олеснува подигнувањето на уредот, ставањето го во кутија за носење.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)