HD 6/15 P Modul

Стационарна, компактна единица на мотор / пумпа HD 6/15 M PU со наизменичен мотор, можност за монтирање на ѕид, со ефект на напојување со вода од 600 l на час и автоматско намалување на притисокот.

Технички карактеристики:

  • Напојување (монофазна) 230 V/ 1 ~/ 50 Hz
  • Проток на вода 560 l/h
  • Работен притисок 150 bar / 15 Mpa
  • Потрошувачка на енергија 3,1 kW
  • Max. Температура на влезна вода 60 °C
  • Тежина (без прибор) 20,5 kg
  • Димензии (Д × Ш × В) 290 x 300 x 565 mm