BD 38/12 C Bp Pack

Лесна , тивка и агилна. BD 38/12 C се движи со големи тркала и е опремена со литиум-јонска батерија со брзо полнење, еко ниво на ефикасност со висок капацитет.

Технички карактеристики

• Батерии 25,2 V / 21 Ah
• Полнач 220-240 V / 50-60 Hz
• Работна ширина на четка 380 mm

ПОБАРАЈ ПОНУДА

• Работна ширина на смукање 480 mm
• Резервар за чиста/валкана вода 12 / 12 L
• Max. Учинок 1500 m2/h
• Брзина на вртење на четката 180 U / min
• Потрошувачка на енергија 500 W
• Тежина 36 kg
• Димензии (LxBxH): 980 x 510 x 1300 mm