BD 50/60 C Classic Ep

Компактна и едноставна машина со одличен сооднос цена-перформанс.

Технички карактеристики

• Работна ширина на четка 510 mm
• Потрошувачка на енергија : 1100 W
• Притисок на четката: 27 – 28 kg
• Резервар за чиста/валкана вода : 50/60• Димензии (L x B x H): 1185 x 540 x1000 mm
• Тежинја: 57 kg
• Практичен учинок.: 2000 m²/h
• Дијаметар на вртење: 150 cm
• Бучност: 66 dB(A)

ПОБАРАЈ ПОНУДА