BP 3 Home & Garden

Долговечна и моќна домашна и градинарска пумпа BP 3 Home & Garden е идеално решение за напојување на градината или за снабдување на куќи со вода, на пример дождовница.

SKU: 1.645-351.0 Категории: ,