BR 30/1 C Bp Pack *EU

BR 30/1 C Bp Pack е идеален уред за хигиенско одржување, чистење и дезинфекција на мали подни површини: Компактниот BR 30/1 C Bp Pack безжична машина за пребришување и смукање со технологија на ролери од микрофибер од Kärcher.

ПОБАРАЈ ПОНУДА