BR 35/12 C Bp Pack

Агилнa, лесна, тивка: BR 35/12 C со брзо полнење и со висок капацитет на литиум-јонска батерија, ротирачка четка, се движи со големи тркала и има технологија на еко ниво на ефикасност.

Технички карактеристики

• Батерии 25,2 V / 21 Ah
• Поолнач за батерии 220-240 V / 50-60 Hz
• Работна ширина на четка 350 mm
• Работна ширина на смукање 450 mm
• Резервар за чиста/валкана вода 12 / 12 L
• Max. Учинок : 1500 m2/h
• Брзина на вртење на четката 700-1500 U / min
• Притисок на четката 150 g/cm2
• Потрошувачка на енергија 500 W
• Тежина 35 kg
• Димензии (LxBxH): 1000 x 450 x 1300 mm

ПОБАРАЈ ПОНУДА