DP 2 Flat

Остварува проток до 6000 l / h и вшмукување до 1 mm што е рамно на пребришување. Потопна вшмукувачка пумпа SP 2 Flat е компактна почетна пумпа за чиста до малку валкана вода.

SKU: 1.645-353.0 Категории: ,