DS 6 *EU

28,320.00ден

Правосмукалки со воден филтер

Правосмукалка со иновативна технологија за филтрирање на вода што испорачува свеж издувен воздух што е прочистен на 99,5 проценти.

За разлика од конвенционалните правосмукалки со торба, DS 6 *EU работи со помош на природна вода. Не само што подовите ќе бидат темелно исчистени, воздухот во просторијата ќе биде свеж и чист. Пријатната клима во собата е придобивка за сите, а не само за лиза кои страдаат од алергија.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)