FC 5 *EU

Уред за чистење за тврди подови FC 5 со микрофибер ролки и 2 во 1 функција за бришење и вшмукување на влажни и суви нечистотии во само еден работен чекор. 

Кога станува збор за чистење на подот, во иднина повеќе нема да може чистење на подни површини на без Kärcher. Бришењето на подот никогаш не било толку лесно и практично – со нашите решенија за чистење не само што во голема мера ја намалува потрошувачката на време и моќ, валканата вода повеќе не ја допира кожата, па затоа веќе нема цедење нехигиенски крпи за подот.