FC 7 Cordless

Веќе не е потребно прво да се чисти со правосмукалка, а потоа да се брише: уредот за чистење на подот FC 7 Cordless ја отстранува сета сува и влажна нечистотија во еден чекор. На овој начин го скратува потребното време на половина**.

Времетраењето на батеријата е 45 минути, што е доволно за чистење на површина од околу 135 m². Уредот е погоден за сите тврди подови (плочки, паркет, ламинат, ПВЦ, винил).