HD 5/15 CX Plus + FR Classic

67,599.99ден

Практична, мобилна, разновидна: машина за чистење под висок притисок со ладна вода HD 5/15 C Плус, За работа во вертикална и хоризонтална позиција. Со додаток за чување на млазниците, месинг цилиндер на главата и автоматско олеснување на притисокот.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)