HD 6/13 CX Plus

71,550.00ден

Практична, мобилна, разновидна: машина за чистење под висок притисок со ладна вода HD 6/13 CX Plus, За работа во вертикална и хоризонтална позиција. Со додаток за чување на млазниците, месинг цилиндер на главата и автоматско олеснување на притисокот.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)