HD 6/15-4 Classic

Монофазен, компактен, силен: лесно достапен за сервис HD 6/15-4 Classic машина за чистење со висок притисок со проток на вода од 600 l / h, моќна пумпа со коленестото вратило, керамички клипови и најнова технологија за запечатување (заптивки).

ПОБАРАЈ ПОНУДА