HD 7/17 M Plus

Оптимално за автоперални, мал возен парк, мали погони и сите други кои сакаат да бидат мобилни на работа: практични и моќни машини за чистење со ладна вода под висок притисок.

HD 7/17 M Mobile High Pressure Cleaner има робусна аксијална пумпа со три клипови засилени со нерѓосувачки челик, со автоматско намалување на притисокот и сигурен трифазен мотор.

Технички карактеристики

 • Проток на вода (l/h): 700
 • Работен притисок (bar/MPa): 170/17
 • Високопритисно црево (m): 10
 • Приклучна сила (kW): 4,2
 • Вид на струја (Ph/V/Hz): 3/400/50

Опрема

 • Рачен пиштол за прскање, EASY!Force
 • Високопритисно црево, 10 m
 • Високопритисна цевка 840 mm
 • Електрична млазница
 • Вртлива млазница
 • Прекинувач за притисокот