HD 7/17 P Modul

Пумпа единица HD 7/17 M PU со моќна и робусна аксијална пумпа со 3 клипови засилени со нерѓосувачки челик, со трифазен мотор и можност за монтирање на ѕидот за стационарна употреба.

Технички карактеристики:

  • Напојување (монофазна) 400 V/ 3 ~/ 50 Hz
  • Проток на вода 700 l/h
  • Работен притисок 170 bar / 17 Mpa
  • Потрошувачка на енергија 4,2 kW
  • Max. Температура на влезна вода 60 °C
  • Тежина (без прибор) 23,5 kg
  • Димензии (Д × Ш × В) 290 x 300 x 565 mm