HD 7/18-4 Classic

Сигурен, со ниско одржување, HD 7/18-4 Classic трифазна машина за чистење со висок притисок. Со моќна пумпа за коленестото вратило, солиден керамички клип, иновативна технологија за запечатување и проток на вода од 700 l / h.

ПОБАРАЈ ПОНУДА