HD 8/18-4 P Modul

Пумпа со среден опсег HD 8 / 18-4 M PU со робусна аксијална пумпа со глава од месингански цилиндар и 4-полен, трифазен мотор со бавно движење. Можност за користење хоризонти. и вертикална.

Технички карактеристики:

  • Напојување (монофазна) 400 V/ 3 ~/ 50 Hz
  • Проток на вода 760 l/h
  • Работен притисок 180 bar / 18 Mpa
  • Потрошувачка на енергија 4,6 kW
  • Max. Температура на влезна вода 60 °C
  • Тежина (без прибор) 36 kg
  • Димензии (Д × Ш × В) 290 x 300 x 565 mm