HD 9/20-4 Classic

Најмоќната машина за чистење со висок притисок од HD Classic Range: HD 9 / 20-4 Classic со 900 l / h проток на вода, трифазен погон и пумпа на коленестото вратило со керамички клипови. За долги интервали на работа.

ПОБАРАЈ ПОНУДА