HD 9/20-4 M Plus *EU-I

Мобилен компресор кој не се загрева за чистење со ладна вода под притисок. Има 4-полен мотор на три-фазна струја која работи бавно и опрема на високо ниво.
Средна класа со ладна вода – секогаш извонредно опремена. Совршени за долги и тешки услови за работа: Компресори од средна класа со ладна вода под притисок брзо и сигурно чистат уреди, возила или работни простори.

Технички карактеристики

  • Проток на вода (l/h): 460–900
  • Работен притисок (bar/MPa): 40–200/4–20
  • Приклучна сила (kW): 7
  • Вид на струја (Ph/V/Hz): 3/400/50

Стандардна опрема

  • Пиштол за прскање EASY! Force
  • Високопритисно црево (m): 10
  • Високопритисна цевка (mm): 1.050
  • Преклоплива трострука млазница
  • Глодало за чистење: дa