HDS 5/15 UX *EU

Модел за чистење со топла вода под притисок со конкурентна цена и “Исправен“ – Дизајн кој обезбедува добра мобилност и ергономија Лесен за ракување поради контролен панел со едно копче и простор за складирање на додатна опрема и високопритисно црево.

Технички карактеристики

  • Напојување (монофазна) 230 V/ 1~/ 50 Hz
  • Проток на вода 450 l/h
  • Работен притисок 150 bar / 15 Mpa
  • Max. Температура (bei Zulauf 12) 80
  • Потрошувачка на енергија (kW): 2,7
  • Потрошувачка на гориво (kg/h): 2,4
  • Резервоар за гориво (L): 6,5
  • Тежина(kg): 74
ПОБАРАЈ ПОНУДА