HDS 8/18-4 CX

Компактна класа за чистење со топла вода под притисок – лесно ракување за секого. Иновативна технологија на компактната класа ја нагласува работата со едно копче, шасија со интегриран резервоар и вграден барабан за цревото на компресорот.(опција)

Трифазниот HDS 8 / 18-4 C е најсилниот чистач под висок притисок од компактната класа со топла вода и освојува својот 4-полен електричен мотор со водено ладење и еко-ефикасно ниво.

ПОБАРАЈ ПОНУДА