K 2 Battery Set *EU

Совршен за флексибилна употреба без електрична енергија: Батеријскиот K 2 Battery Set компресорски чистач со. 36V / 5.2 Ah Li-ion батерија и полнач. Идеално за сите видови на чистење низ куќата.