K 4 Compact

Благодарение на компактните димензии, машината за перење со вода под притисокот K 4 Compact се складира без тешкотии во багажник на автомобил или на полица. Уредот е исто така неверојатно практичен кога е во употреба: флексибилниот K 4 Compact може да се користи и хоризонтално и вертикално, лесно е да се транспортира и брзо да се поврзе и обезбедува целосна моќност на машината за миење под притисок. Освен тоа, телескопската рачка која се прилагодува по висина овозможува погодна висина на влечење. Дополнителни детали за опремата: Две рачки за носење, пиштол за прскаање со брзо поврзување, црево под висок притисок од 6 m, Vario Power спреј (VPS), и филтер за вода. Цревото за висок притисок и кабелот може практично да се складираат на предниот капак. K 4 Compact, со мотор со водено ладење и површина од 30 m² / h, е идеално погоден за повремено чистење на умерени нечистотии (мали автомобили, огради, велосипеди итн.).