K 5 Compact

27,140.00ден

Вклучително иновативно складирање на цревото: лесно преносливиот K5- Компактно средство за чистење со висок притисок за редовна употреба за средно-до тврдокорна нечистотија. Површински ефект 40 m² / h.

 

 

 

3 на залиха