K 5 Smart Control *EU

K 5 Full Control е идеален за редовно чистење на средна количина на нечистотија на површина од 40 m² / час. Притисок се прилагодува на млазницата и може да биде ревидиран од страна на пиштол со LED индикатор – за максимална проверка. Промената од висок притисок со типот на работа на детергентот се врши без да се менувааат додатоците. Пиштолот е на дофат на вашите прсти и може заедно со четката да се одложи за кратко време. Благодарение на телескопското прилагодување на висината на рачката  може да се постави во удобна работна положба. Покрај тоа K 5 Full Control поради ниското тежиште се докажува со поголема стабилност.