K 7 Compact

Екстра компактна машина за перење под притисок K 7 Compact ја чисти тврдокорната нечистотија од површини до 60 m² на час, докажувајќи ги своите ингеренции во смисла на едноставна употреба и перформанси. Благодарение на компактните димензии, целиот уред е лесен за транспорт и може да се складира насекаде – на полица или во багажник за автомобили. Неговиот иновативен концепт за чување на црево овозможува цревото под висок притисок да се завитка околу предниот капак по употребата и да се обезбеди со еластичен ремен за транспорт. Дополнителни карактеристики вклучуваат две рачки за носење, телескопска рачка за прилагодување висина, пиштол за прскање со брзо поврзување, 10-метарско црево за висок притисок PremiumFlex-Anti-Twist, Vario Power високопритисна цевка (VPS), и филтер за вода. Машината K 7 Compact може да се користи хоризонтално или вертикално и е идеален за честа употреба.