K 7 PREMIUM FULL CONTROL PLUS HOME PRESSURE WASHER

Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Home е нашата најмоќна машина за чистење со вода под притисок, со целосна моќ за чистење на отворено и се што ви треба. Тоа ги вклучува најновите иновации за чистење – 3-во-1 Multijet високопритисна цевка која може да се прилагоди помеѓу вариабилен притисок, нечистотија и детергент. Притисокот за секое поставување или дозата за детергент е лесно да се регулира со едноставни копчиња и LED дисплеј на пиштол за активирање на допир, а цревото се чува на корисна ролна, со вграден багаж за сите други алатки. Системот за детергент Plug and Clean го прави користењето на детергентот брзо и лесно. Овој модел, исто така, вклучува и T450 Patio Cleaner – алатка за чистење  со  за тврди површини како тераси, подови од плочки, палуби и дрвен под во градината, под од камен и фасада. Има црево под висок притисок од 10 метри за голем радиус за работа, како и најсовремен мотор со водено ладење со долг животен век кој дава дополнителна издржливост и извонредни перформанси, поддржани од Kärcher 2 годишната гаранција.