K 7 Smart Control *EU

К7 е совршен за редовна употреба и за справување со голема нечистотија. Како и за традиционалното чистење на големите автомобили, овој уред исто така може да се користи за чистење на други предмети, како камени ѕидови или велосипеди. Уредот има мотор со исклучително високи перформанси со водено ладење. Дополнителни карактеристики: Пиштол со брзо поврзување и лед дисплеј, 10 метри гумено црево за висок притисок за поголем работен радиус, Vario Power спреј цевка (VPS) за лесна регулација на притисокот на водата и цевка (ротирачка млазница) за отстранување на тврдокорните нечистотии. Метална пумпа која е сигурно заштитена од навлегување на честички од нечистотија со филтер за вода.