K3 POWER CONTROL *EU

Уред за чистење со вод под притисок K 3 Power Control со пиштол за прскање G 120 Q Power Control и цевки за млаз. Со советник за употреба преку апликацијата, кој дава практични совети за уште поефикасни резултати при чистењето.