KÄRCHER B 40 C Еp

Kärcher B 40 C Ep е мултилатерална, на електричен погон и полно опремена машина за чистење нa цврсти подови. Конфигурабилна со можноста за цилиндрични ролер четки или диск влошки, B 40C Ep обезбедува патеки на
чистење од 51 см , со систем резервоар-во-резервоар кој му дава на операторот целосен пристап до резервоарот за дополнување со чиста вода. Оваа машина е со модерен дизајн, лесна за користење и одржување. Одличен
сооднос на цена и перформанси.