KÄRCHER B 70 R Bp Pack Classic

Лесна за ракување и управување, работи на батериски погон BD 50/70 R Bp Pack машина за чистење под со возење со диск четка. Вклучени се батерии и соодветен полнач за батерии.

Kärcher B 70 R Bp Pack Classic машина за рибање и смукање со возење капацитет на резервоарот од (70 l) и диск влеча за сопствен погон. Компактна и со можност за употреба на платформи за четки со различна работна ширина
од 51. Со радиус на вртење од само 1,6 метри оваа машина е многу флексибилна и нуди одлично маневрирање.