KÄRCHER BD 43/35 C Еp

Работи на струја (230 V/50 Hz) и е прифатлива: машина за чистење со диск технологија чисти до 1700 m²/h.

За ефикасно основно и одржувачко чистење на површини до 900 m².

ПОБАРАЈ ПОНУДА