KÄRCHER BD 80/100 W Classic Bp

Со нашата рачно водена машина за чистење подови BD 80/100 W Bp Pack Classic, се испорачуваат моќни батерии и компатибилниот полнач за батерии. За да се надминат дури и најтешките работни задачи, високо-стресните
компоненти, како што се главата на четките и усисната конзола, се изработени од цврст алуминиум што. Моќниот влечен погон, кој помага да се искачите на падините без напор, одличниот преглед, како и едноставната работа,
придонесуваат за високото ниво на леснотија на користење. Со работна ширина од 80 сантиметри, волумен на резервоарот од 100 литри и бесконечно променлива брзина на транспорт и чистење до 5 км на час, можна е чистење на површина до 4800 m² на час. Контактниот притисок на диск четките може рачно да се прилагоди од 40 до 68 килограми за отстранување на интензивна нечистотија.