KÄRCHER BR 30/4 C Adv

Оваа машина ја чисти скоро секоја тврда површина ефектно и нежно. Едноставна за употреба како обична правосмукалка , работејќи во двата правца штеди време и енергија. Напредна верзија која во стандардната опрема има ролер четка од микрофибер за гланцање на сјајни површини и црево за смукање за недостапни места.

ПОБАРАЈ ПОНУДА