KÄRCHER BR 40/10 C Adv

Ова е најекономичната машина во својата класа. Компактна и моќна со
работна ширина од 40 см и капацитет на резерварот од 10 литри. Ги
содинува најдобрите својства:- рибање како диск машина, смука како
водна смукалка, и полира како High speed полир машина.

ПОБАРАЈ ПОНУДА