KB 5

Побрзо од правосмукалка – поудобно од метла. Безжични метли се користат кога чистењето сомправосмукалка  е скапо, а конвенционалното метење е премногу засрамувачко. Погодна за повремени чистење на теписи, ламинати или плочки. Сосема без кабел и непотребно виткање!

Безжична метла KB 5 за удобно “меѓу чистење”. Извонредно чистење на најмалите места.

SKU: 1.258-000.0 Категории: ,