KM 70/15 C

37,000.00ден

КМ 70/15 Ц е рачно управувана машина за метење на подови. Таа сепак значителносе разликува со пониска цена, како резултат на намалување на димнзиите но сепак со задржани перформанси. КМ 70/15 C е одличен избор за како за почетници исто така и за професионални корисници.

Технички карактеристики

• Учинок при движење со 4 km/h: 2800 m²/h
• Работна ширина: 480 mm
• Работна ширина сижо 1 SB: 700 mm
• Волумен на садот бруто / нето: 42/20 l
• Систем на Метење: Четка и лопатче
• Погон: Рачен, на туркање
• Тежина 20 kg
• Димензии LxBxH:
расклопена 950x810x360 mm
склопена 1300x810x1040 mm

 

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)