NT 20/1 Me Classic *EU

17,984.38ден

Робустна, компактна NT 20/1 Me смукалка за влажен и сув смукање со 20-литарски сад сигурно ги отстранува сите видови нечистотија.

Технички карактеристики

• Јачина на мотор max.: 1500 W
• Проток на воздух max.: 59 l/s
• Подпритисок max.: 227 / 22,7 KPa
• Волумен на резерварот за 35 l
• Тежина 7,4 kg
• Должина на електричен кабел 6,5 m
• Ниво на бучност 70 dB(A)
• Димензии LxBxH): 375x360x520mm

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)