NT 22/1 Ap *EU

Незаменливи: правосмукалки за суво/мокро смукање се носат со секоја нечистотија. Подеднакво, без разлика дали е суво, влажно или течно: Соодветни уреди Kärcher едноставно чистат сè.

Практичен и во исто време невообичаено силен уред  за суво/мокро смукање за почетници. Поради својата мала тежина правосмукалката NT 22/1 A е најсоодветна за мобилни апликации.