NT 27/1 *EU

22,420.00ден

NT 27/1 е моќна правосмукалка за влажно и суво чистење за професионална употреба. Особено е компактна и опремена со корисни додатоци како стандард.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)