NT 30/1 Ap *EU

Новата NT 30/1 Ap L е компактна правосмукалка за суво и влажно смукање во средната класа со одлична моќност при вшмукување, висококвалитетни и долготрајни компоненти и широк спектар на опрема.

Технички карактеристики

• Јачина на мотор 1380 W
• Подпритисок max: 254,0 KPa
• Проток на воздух max. 74 l/s
• Волумен на контејнерот 30 l
• Должина на кабел: 7,5 m
• Ниво на бучава: 70 dB (A)
• Тежина 14,1 kg