NT 48/1

27,649.76ден

Оваа машина е многу стабилна, функционална и моќна влажно / сува правосмукалка со оптимални ергономски својства и компактна конструкција, која е изработена за специфични потреби на компаниите за чистење, автомобилски сервиси и автоперални и трговија.

Достапно за одложена нарачка (Вашата нарачка би била доставена во рок од 15 дена)