OC 3 Explorer adventure

Без оглед на тоа дали е одење, возење велосипед или пешачење со куче, оној што честопати доаѓа однадвор, понекогаш влегува во куќата со многу нечистотија. Мобилниот чистач OC 3 е единствениот начин да ја запрете нечистотијата и да ја оставите таму каде што припаѓа.

Kärcher уред за чистење со вода под притисок со литиум-јонската батерија и резервоарот за вода за мобилни апликации. Лесно се транспортира и лесно се складира. Со рамна млазница за чувствителни површини.

 

SKU: 1.680-016.0 Категории: ,